Thema februari 2019

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand februari?

Het is de 1ste van februari. Dat betekent een nieuw thema "vinyl aan de wand". Als jij als eerste ziet wat de overeenkomst is tussen de 4 afgebeelde albums, dan win je de onmetelijke eer! Zoals iedere maand ben ik op zoek naar de verbinding tussen die 4 'ogenschijnlijk' los van elkaar staande albums. De overeenkomst kan in werkelijk alles zitten. Het kan de afbeelding zelf zijn, een overeenkomst in de liedjes, of de artiesten, maar het kan ook iets volkomen anders zijn. Niets is te gek! Lees meer

Met het thema van februari heb ik in ieder geval een beetje kleur gebracht. Februari vind ik normaal gesproken een beetje een 'grijze maand'. De feestdagen zijn echt voorbij, het 'nieuwe' van 2019 is er ook wel af, en het weer, begin daar maar niet over. Ook muzikaal gezien is februari meestal geen hoogvlieger. Dan maar een fris, vrolijk gekleurd thema.

Voor de slimmeriken onder ons: ik zoek geen kleur als thema ;-) Het mag echt wel iets uitdagender dan dat. Ik ben benieuwd waar jullie mee op de proppen komen. En ik ben ook benieuwd wat jullie dit keer van het thema vinden? Spreekt het jullie aan? Laat het me weten in de reacties. Veel succes.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Arjan Post

  Arjan Post

  01 februari 2019 op 08:08 | #

  Het juiste antwoord is het artwork van de vier albums. Dat is allemaal gemaakt door kunstenaar en hoes ontwerper Mati Klarwein.

  antwoord

 • Webmaster Meijer

  Webmaster Meijer

  01 februari 2019 op 08:11 | #

  Wow Arjan, dit is mega snel geraden. Hij staat nog maar 10 minuten online. Gefeliciteerd man!

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen